Szűrés

A(z) Full HD kulcsszót tartalmazó cikkek

HTC Desire 826 – a középkategória csúcsa

2015. január 6. -

A tajvani gyártó újabb Desire szériás okostelefont mutatott be a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n. A felső-középkategóriába pozícionált Desire 826 13 megapixeles kamerával, 64 bites Snapdragon 615 processzorral és 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel, valamint a jól bevált HTC-s különlegességekkel próbál a versenytársak fölé kerekedni.

Tovább

Idén érkezik a Samsung ívelt kijelzős AiO PC-je

2015. január 2. -

A Samsung neve az ívelt tévék piacán már nem ismeretlen. A gyártó most egy újabb területen teszteli az újdonságot: hamarosan egy ívelt kijelzős all-in-one PC-t dobnak piacra.

Tovább

Meizu m1 note – Full HD kijelző és 13 megapixeles kamera a belépőszinten?

2014. december 23. -

A Meizu bemutatta új Blue Charm szériájának első képviselőjét, az 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel és nyolcmagos processzorral szerelt m1 note képében. A figyelemre méltó hardverrel megáldott, mégis csupán cirka 41 ezer forintba kerülő készülék komoly fejtörést okozhat a konkurensek számára.

Tovább

Lamborghini Tauri 88 – androidos luxusmobil 20 megapixeles kamerával

2014. december 9. -

A Tonino Lamborghini egy új androidos luxusmobillal rukkolt elő, amely külső megjelenését és tudását tekintve is igen magas színvonalat képvisel, sőt a képalkotás frontján sem okoz csalódást, ugyanis 20 megapixeles hátlapi kamerával büszkélkedhet.

Tovább